Başkan Kale Gençlerle Buluştu

Ak Parti Gençlik Kolları ve İncirliova Ülkü Ocakları’nın destekleriyle, İncirliova Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Gürşat Kale ve gençlerin buluşması gerçekleştirildi. Cumhur İttifakı’nın Seçim Koordinasyon Merkezi’nde yapılan..

Başkan Kale Gençlerle Buluştu
Yayınlanma: Güncelleme: 189 views

Ak Parti Gençlik Kolları ve İncirliova Ülkü Ocakları’nın destekleriyle, İncirliova Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Gürşat Kale ve gençlerin buluşması gerçekleştirildi. Cumhur İttifakı’nın Seçim Koordinasyon Merkezi’nde yapılan buluşmaya yoğun ilgi gösteren gençler, hem soru sordu, hem Başkan Kale’den yapılması istenenler konusunda söz istediler.

Gençlerin düşüncelerini dinleyen ve ilçenin gelişimi konusunda ortak noktaları tartışan Başkan Kale ve gençler gün sonunda yapılacak projeler konusunda sözleşti.

Başkan Kale yaptığı açıklamada ” İncirliova’mızın gençleriyle buluştuk. Beklentilerini, yapılması gereken hizmetleri dile getiren gençlerimize söz verdik. Sizler bizim geleceğimizsiniz. Birlikte başaracağız. İncirliovamiza en iyi hizmetleri kazandiracagiz. ” dedi.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.