Başkan Kale, Genç Kürsü Programına Katıldı

İncirliova Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Gürşat Kale, Ak Parti İncirliova Gençlik Kollarının Acarlar Mahallesi’nde yaptıkları “Genç Kürsü” programına katıldı. Programda gençlerin ve Acarlar sakinlerinin sorularını yanıtlayan..

Başkan Kale, Genç Kürsü Programına Katıldı
Yayınlanma: Güncelleme: 121 views

İncirliova Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Gürşat Kale, Ak Parti İncirliova Gençlik Kollarının Acarlar Mahallesi’nde yaptıkları “Genç Kürsü” programına katıldı.

Programda gençlerin ve Acarlar sakinlerinin sorularını yanıtlayan Başkan Kale, görev süreleri boyunca İncirliova’da yaptıklarını ve bundan sonraki süreçteki planlarını anlattı. İncirliova Belediye Başkanı
İncirliova Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Gürşat Kale’ye program için Ak Parti İlçe Başkanı Hüseyin Celbek, MHP İncirliova Belediye Başkanı Hüseyin Sağlam, Ak Parti İncirliova Gençlik Kolları Başkanı Yunus Emre Sarıoğlu ve partililer eşlik etti.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.