Başkan Kale, AK Parti’yi Ziyaret Etti

İncirliova Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Gürşat Kale, AK Parti İncirliova İlçe Teşkilatını ziyaret etti. AK Parti’nin yeni İlçe Başkanı Hüseyin Celbek ve yönetimine başarılar diledi. Cumhur..

Başkan Kale, AK Parti’yi Ziyaret Etti
Son Güncelleme: Whatsapp
ResimLink - Resim Yükle>

İncirliova Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Gürşat Kale, AK Parti İncirliova İlçe Teşkilatını ziyaret etti. AK Parti’nin yeni İlçe Başkanı Hüseyin Celbek ve yönetimine başarılar diledi.

Cumhur İttifakı için ortak çalışma yapacak olan Milliyetçi Hareket Partisi ve AK Parti görüşmeleri sıklaşıyor. Son olarak İncirliova Belediye Başkanı Kale ve MHP İncirliova İlçe Başkanı Hüseyin Sağlam, AK Parti İncirliova İlçe Teşkilatını ziyaret etti.

Ziyarette İncirliova Belediye Başkanı ve MHP İlçe Başkanı ile birlikte, İncirliova Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Başçı, MHP Kadın Kolları, MHP İlçe Yönetim Kurulu ve Meclis Üyesi Aday Adayları katılım gösterdiler.

Başkan Kale yaptığı ziyaret hakkında ” MHP İncirliova İlçe Başkanımız Hüseyin Sağlam ile birlikte AK Parti İncirliova İlçe Başkanlığı’na atanan Hüseyin Celbek kardeşimize hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Göstermiş oldukları ilgi ve samimiyetten dolayı kendilerine teşekkür ederim.
Cumhur İttifakı olarak başta Aydın Büyükşehir Belediyesi olmak üzere tüm ilçelerimizde başarıya ulaşmak için gece gündüz demeden hep birlikte çalışacağız.” açıklamasını yaptı.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.