Bağımsız Aday Temel, Ağır Konuştu!

İncirliova Bağımsız Belediye Başkan Adayı Şerif Temel, seçim çalışmaları için gittiği Cumhuriyet Mahallesi’ndeki Bağkur Kahvehane’sinde mahalle sakinleriyle buluştu. Seçim bürosundan, destekçileriyle birlikte Bağkur Kahvehanesi’ne yürüyerek giden Temel, burada projelerini paylaşıp,..

Bağımsız Aday Temel, Ağır Konuştu!
Son Güncelleme: Whatsapp
ResimLink - Resim Yükle>

İncirliova Bağımsız Belediye Başkan Adayı Şerif Temel, seçim çalışmaları için gittiği Cumhuriyet Mahallesi’ndeki Bağkur Kahvehane’sinde mahalle sakinleriyle buluştu. Seçim bürosundan, destekçileriyle birlikte Bağkur Kahvehanesi’ne yürüyerek giden Temel, burada projelerini paylaşıp, insanların sorunlarını dinledi.

Kahve toplantısının bitmesine az bir süre kala, DSP’li Ayhan Yener’in destekçisi bazı Acarlar Mahallesi sakini Temel’in toplantı yaptığı kahveye “Başkan Şerif” sloganlarıyla girdi. O esnada Acarlar Mahallesi sakinlerinden bir vatandaş Temel’in kulağına bir şeyler fısıldadı. Ardından tekrar söz alan İncirliova Bağımsız Belediye Başkan Adayı Şerif Temel, konuşmasına çok ağır başladı ve devam etti. “Bunun intikamı alınacak. Bakın afedersiniz bir atasözü vardır tabiri caizse eşeğinden alamayan, semerinden alır. Be terbiyesizler…

Acarlar Belde’miz Allah’ın izniyle, sizlere yemin ediyorum kazanalım, Ama kardeşim Ayhan kazansın ama ben kazanayım, 5 ay sonra Acarlar’ı tekrar belde yapmazsak Allah bizi Kahru Perişan etsin.

Bunlar ne kadar küçüldüklerinin göstergesidir bu, ne kadar bittiklerinin göstergesidir bu. Bakın Acarlar’ı kimse satamaz. Acarlar’ı alabilecek bir devlette yok, millette yok. Acarlar halkınındır.” dedi.

ResimLink - Resim Yükle

YORUMLAR (2)

  1. şerif jet gibi uçuyor yürü beeeeeee. Acarlar belde cumhuriyet mahallesi ilçe istiklal mahallesi il incirliova ülke olacak

  2. Bravo efsane başkan Şerif Temel.
    Saygıdeğer Acarlar Halk’ı İncirliova ve bütün Türkiye’nin gözbebeğidir ve hepsi TC.Devletine bağlılığı ve çalışkanlığı ile hepsi herkese örnek olacak TC. Vatandaşıdır, biz İncirliova ve Aydın’lılar Acarlar Halk’ı ile yanyana olmaktan birlikte yaşamaktan gurur duyuyoruz.???

YORUM YAZ

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.