Bağımsız Aday Şerif Temel Açıklama Yaptı

Yüksek Seçim Kurulu’na Bağımsız Belediye Başkan Adaylığı için başvuru yapan Şerif Temel, hakkında çıkan bazı dedikodular için sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. Söz konusu dedikoduların gerçekliğinin olmadığını dile getiren Temel,..

Bağımsız Aday Şerif Temel Açıklama Yaptı
Yayınlanma: Güncelleme: 676 views

Yüksek Seçim Kurulu’na Bağımsız Belediye Başkan Adaylığı için başvuru yapan Şerif Temel, hakkında çıkan bazı dedikodular için sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. Söz konusu dedikoduların gerçekliğinin olmadığını dile getiren Temel, belediye başkan adaylığından vazgeçmediğini belirtti.

Bağımsız Belediye Başkan Adayı Şerif Temel sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada ” Sayın İncirliova’lı Acarlar’lı ve köylü kardeşlerime duyuruyorum. Bağımsız aday olarak 2 ay önceden İl Seçim Kurulu’na müracaat etmiştim. Bu konuda 1 haftadır aksi dedikodular üretilmeye başlandı. Şerif Temel’in aday olmayacağı konusu sadece dedikodudur ve aslı yoktur. 4 partiye karşı mücadele edeceğimi bilerek bu başvuruyu yapmıştım. Allah’ın taktiridir ki AKP ve CHP seçim ittifakından dolayı Parti merkezlerinin kararı ile seçimden çekilmiş durumdalar. Bu oluşan olumlu durumda bize Allah’ın taktiridir. Hiç kimsenin tereddüt etmesine gerek yoktur.

Bizim adaylık başvuru dilekçemiz İl Seçim Kurulu’ndadır. Şu ana kadar bizim dışımızda bir parti ya da kişi adaylık başvurusu yapmamıştır.” dedi.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.