Aytekin Kaya’dan İyi Parti Açıklaması

CHP İncirliova Belediye Başkan Aday Adayı Aytekin Kaya, sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. Dün internet sitemiz ve farklı haber kaynaklarından geçilen haberde Aytekin Kaya’nın, İyi Parti ile adı anılmıştı. Konu..

Aytekin Kaya’dan İyi Parti Açıklaması
Yayınlanma: Güncelleme: 530 views

CHP İncirliova Belediye Başkan Aday Adayı Aytekin Kaya, sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. Dün internet sitemiz ve farklı haber kaynaklarından geçilen haberde Aytekin Kaya’nın, İyi Parti ile adı anılmıştı. Konu hakkında açıklamalarda bulunan Kaya, böyle bir şeyin şu anda söz konusu olmadığını belirtti.

CHP İncirliova Belediye Başkan Aday Adayı Aytekin Kaya yaptığı açıklamada ” Dün yerel basında yer alan gerek kendi şahsım adına gerek kardeşim Sadık KAYA adına yapılan tüm haberler asılsızdır. İkimizinde İYİ PARTİ den başkan adaylığı söz konusu değildir.
Yolumuz bellidir ve tektir. Adaylığımız gelirse Cumhuriyet Halk Partisinden olacaktır. Aksi takdirde Parti örgütümüz, yönetimimiz ve Üyelerimizle alacağımız ortak kararla haraket edilecektir.
Şahsım adına verdiğiniz tüm desteklerden dolayı teşekkürü bir borç bilirim. En başta söylediğim gibi “Şahsi hiç bir çıkar gözetmeksizin tek derdimizin daha yaşanabilir bir İNCİRLİOVA” olduğunu belirtmek isterim. 
Saygılar, sevgiler.” dedi

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.