Aytekin Kaya, İstiklal’deydi

Millet İttifakı İncirliova Belediye Başkan Adayı Aytekin Kaya, Meclis Üyesi Adayları, CHP İncirliova İlçe Başkanı Hasbi Akman, İyi Parti İncirliova İlçe Başkanı Ahmet Ahmet ile birlikte İstiklal Mahallesi’ni ziyaret etti…

Aytekin Kaya, İstiklal’deydi
Yayınlanma: Güncelleme: 409 views

Millet İttifakı İncirliova Belediye Başkan Adayı Aytekin Kaya, Meclis Üyesi Adayları, CHP İncirliova İlçe Başkanı Hasbi Akman, İyi Parti İncirliova İlçe Başkanı Ahmet Ahmet ile birlikte İstiklal Mahallesi’ni ziyaret etti. Projelerini anlatan Kaya, mahalle sakinlerinden destek istedi. Başkan Adayı ara ara diğer Belediye Başkan Adaylarına da yüklendi.

Kaya yaptığı açıklamada, “Hepinize hayırlı akşamlar, herkesi sevgi ve saygıyla selamlıyorum. Ben sizlerden biriyim. 40 yıldır iki kardeş esnaflık yapıyoruz, Sadık kardeşimle beraber. Başımızda Anne, Baba yoktu, sizlerin sayesinde buralara geldim. İncirliova’nın sevgisini, saygısını sizlerle kazandım.

Bana bu karşılamayı layık gördüğünüz için çok teşekkür ediyorum. Sizlere Çerçioğlu’nunda selamı var. Bizim bu katılımları görünce, çok hoşuna gitmiş. Ne olmuş bu İncirliova’ya demiş. Tsunami gibi büyüyoruz, tsunami gibi.

Size bir sorum olacak! Son 5 yılda İncirliova’da ne değişti. Ne yaptılar? İncirliova’yı sattılar. Mahallelerin en güzel yerlerini sattılar ama hizmet yok. İncirliova’nın evlatlarını aldılar biraz, gerisi dışarıdan. Bunları besliyor bizim belediyemiz. Belediyenin borcunu biliyor musunuz? 48 milyon Lira.

Parkın tamamını bozup, düğün salonu yaptılar. Her makam sahibinin altında araç, onunla gidip geliyorlar. Bunların hepsini düzelteceğiz. Kimse kafasına göre belediyenin araçlarını kullanamayacak.

İncirliova’da 1.5 aydır geziyorum. Ablalarım, bacılarım bana diyor ki, benim oğlumu işe al, benim torunumu işe al. İncirliova’da bu kadar işsiz varken, bizim Belediye Başkanı 100 tane dışarıdan işçi getirmiş. Geldikleri gibi hepsini memleketine yollayacağım. Germencik, Koçarlı, Söke gibi ilçelerde bu kadar işçi yok. Bunların çaresine bakacağız.” dedi. Bunun dışında güncel sürekli konuşmalarını yapıp, projelerini anlatarak konuşmasını sonlandırdı.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.