Ayhan Yener, İstiklal’deydi

DSP İncirliova Belediye Başkan Adayı Ayhan Yener ve Meclis Üyesi Adayları, İstiklal Mahallesi’ni ziyaret ettiler. Seçim koordinasyon merkezinden toplu olarak, İstiklal’e giden Yener ve ekibi burada projelerini anlattı. Yener konuşmasında..

Ayhan Yener, İstiklal’deydi
Son Güncelleme: Whatsapp
ResimLink - Resim Yükle>

DSP İncirliova Belediye Başkan Adayı Ayhan Yener ve Meclis Üyesi Adayları, İstiklal Mahallesi’ni ziyaret ettiler. Seçim koordinasyon merkezinden toplu olarak, İstiklal’e giden Yener ve ekibi burada projelerini anlattı.

Yener konuşmasında Başkan Kale ve Millet İttifakı Adayı Aytekin Kaya’ya yüklendi. Yener, “İstiklal Mahallesi’nin güzel insanları hepiniz hoşgeldiniz. 15 yıl İncirliova’da ticaret yapmış biri olarak hepiniz beni tanıyorsunuzdur. Bunun dışında bir dönem Acarlar’da Belediye Başkanlığı yaptım.

Vatandaşı ittifaklarla avutmaya çalışan siyasilere karşı sizlerin sesi olmak için aday olduk. MHPlisi, CHPlisi, Ak Partilisi hepinizin sözüyüz, sözcüsüyüz. İncirliova’nın tüm mahallelerinin desteği ile iktidara yürüyoruz. Çünkü önceki dönemlerde yapılmayan ve olduğu yerde kalan İncirliova’sına çare olmak istiyoruz.

Son 5 yılda malesef, sata sata yer bırakmadılar, kalesinden çıkmayacaksın, seçim dönemi de mahallelerden oy isteyeceksin.

Toki projesini eline yüzüne bulaştırdı. İnsanların hayalleriyle oynadılar. İnsanların bir yıllık hayallerini, olmuyor diye iptal ettiler. Bugün yeniden gündeme getirdiler. Ne zaman ihale oldu da, Toki’ye orayı verdin.

Biz hiçbir şeyi satmadan, onları değerlendirerek çalışacağız. Bunlar çalışanların maaşlarını bile ödeyemiyorlar. Yarısını ödüyorlar 3 aydır çalışanların. incirliova’mızın sınırları içerisinde jeotermal su akışkanlığı araştırması yapmışlar, bunun için tam olarak 13 milyon liralık ihale yapılmış. Yani birilerine 13 milyon lira para veriliyor, araştırma yapın diye. Belediye bu kadar para verdikten sonra bu para geri dönmüş mü belediyeye. Tabi ki hayır. Çünkü bu işi şirketler yapacak. Şu an geri gelmesi gereken paraları şirketler alıyor.

Ben İncirliova’yı Park İncirliova’yla tanıştırdım diyor. Allah rahmet eylesin Yaşar Kocabıyık bunları yapmadı mı? Bunlar acizlikten başka bir şey değil. Bunlar yokken sanki bu millet park nedir bilmiyordu.

İncirliova için çok önemli projelerimiz var. Bunların 5 yıl içerisinde tamamını İncirliova’ya kazandırmaya çalışacağız. Bunun dışında iş alanlarının açılması için girişimlerimiz olacak. Bu mahalleden belediyede çalışan gençlerimiz varmış. Hepsinin içi rahat olsun, hepsinin arkasında olmaya devam edeceğiz. Allah sizlerden razı olsun.” dedi.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.