Aydın Beşiktaşlılar Derneği İncirliova’da Toplandı

Aydın Beşiktaşlılar Derneği Genel Kurulu toplantısını İncirliova’da gerçekleştirdi. İncirliova Belediyesi ve Beşiktaş’ın katkıları ile yapılan Gerenkova Şerif Bey Spor Tesislerinde toplanan dernek üyeleri yeni yönetimini seçti. İncirliova Belediye Başkanı Gürşat..

Aydın Beşiktaşlılar Derneği İncirliova’da Toplandı
Yayınlanma: Güncelleme: 141 views

Aydın Beşiktaşlılar Derneği Genel Kurulu toplantısını İncirliova’da gerçekleştirdi. İncirliova Belediyesi ve Beşiktaş’ın katkıları ile yapılan Gerenkova Şerif Bey Spor Tesislerinde toplanan dernek üyeleri yeni yönetimini seçti.

İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale’nin de katıldığı toplantıda Taşkın Cerit, yeni başkan oldu. İki adayın yarışında mevcut başkan İbrahim Pehlivan 109 oy alırken, Taşkın Cerit 164 oy alarak dernek başkanı oldu.

Belediye Başkanı Gürşat Kale ile birlikte Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Efeler Belediye Başkan Adayı Mehmet Fatih Atay, CHP Aydın Milletvekilleri Bülent Tezcan ve Süleyman Bülbül katılım gösterdi.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.