Ak Parti İncirliova’da İstifa!

Ak Parti İncirliova İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Bahadır Susar, noter aracılığıyla gönderdiği istifa dilekçesinde istifa ettiğini belirtti. Aynı istifa dilekçesinde İlçe Başkanı Hüseyin Celbek’e de eleştirilerde bulundu. Ak Parti İncirliova..

Ak Parti İncirliova’da İstifa!
Yayınlanma: Güncelleme: 714 views

Ak Parti İncirliova İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Bahadır Susar, noter aracılığıyla gönderdiği istifa dilekçesinde istifa ettiğini belirtti. Aynı istifa dilekçesinde İlçe Başkanı Hüseyin Celbek’e de eleştirilerde bulundu. Ak Parti İncirliova İlçe Başkanı Hüseyin Celbek’in partiyi başarıya ulaştırabileceğine olan inancının kalmadığını belirten Susar, istifa nedenlerine dilekçesinde yer verdi.

Susar, “Atanmış mevcut başkan toplantılara bazı yönetim kurulu üyelerini çağırmıyor. Yönetimin kullandığı Whatsapp grubundan da bir çok üye çıkarıldı.” dedi. Tevazunun tamamen yok olduğunu, kararların üyelerle alınmadığını belirten Susar, Celbek’in seçimlerin sonrasında partiyi tekrar toparlayamadığını belirtti.

Kibir Alıp Başını Gitti!

Susar yaptığı açıklamanın devamında, “Kibir alıp başını gitti. Milletvekili ziyaretlerinden bile üyelere haber edilmedi. Üyelere mobbing uygulanıyor.” açıklamasında bulundu.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.