AK Parti İlçe Başkanı Celbek Oldu

31 Mart Yerel Seçimlerinde İncirliova Belediye Başkan aday adayı olan ve İlçe Başkanlığı görevinden ayrılan Kazım Günaydın’ın görevi daha önce Gençlik Kolları Başkanlığıda yapan partinin çeşitli kademelerinde görev alan Hüseyin..

AK Parti İlçe Başkanı Celbek Oldu
Yayınlanma: Güncelleme: 190 views

31 Mart Yerel Seçimlerinde İncirliova Belediye Başkan aday adayı olan ve İlçe Başkanlığı görevinden ayrılan Kazım Günaydın’ın görevi daha önce Gençlik Kolları Başkanlığıda yapan partinin çeşitli kademelerinde görev alan Hüseyin Celbek getirildi. Temayül yoklamasında da adaylar arasında en çok oyu alan 3 adaydan biri olan Celbek AK Parti Genel Merkezinde mazbatasını AK Parti Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir’in elinden aldı. AK Parti İncirliova İlçe Başkanı olan Hüseyin Celbek, “Bu görevi bana layık görenlere teşekkür ediyorum. Önemli olan görevi almak değil, bu görevi layıkıyla yerine getirmektir. Bende bu görevi ve üzerime düşen görevi en iyi şekilde yerine getirmeye çalışacağım. Hepimize hayırlı olsun” dedi. Burhan Ceyhan

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.