Acarlar’da Tüm Yetki Karabulut’ta

2014 yılında BüyükÅŸehir olan Aydın’da en büyük zararı gören beldelerin başında gelen Acarlar’da yeni mahalle muhtarı Kemal Karabulut, Belediye BaÅŸkanı yetkilerine sahip oldu. Ä°ncirliova Belediye BaÅŸkanı Aytekin Kaya’nın talimatı sonrasında..

Acarlar’da Tüm Yetki Karabulut’ta
Yayınlanma: Güncelleme: 1.036 views

2014 yılında BüyükÅŸehir olan Aydın’da en büyük zararı gören beldelerin başında gelen Acarlar’da yeni mahalle muhtarı Kemal Karabulut, Belediye BaÅŸkanı yetkilerine sahip oldu. Ä°ncirliova Belediye BaÅŸkanı Aytekin Kaya’nın talimatı sonrasında Acarlar’daki tüm sorumluluÄŸun Acarlar Mahalle Muhtarı Kemal Karabulut’a erildiÄŸi öğrenildi. Seçim sonrasında sürekli Acarlar’ı ziyaret eden BaÅŸkan Kaya’nın Acarlar’a çok önem verdiÄŸi için tüm yetkileri Karabulut’a verdiÄŸi öğrenildi.
Bu kararın ardından Acalar’da belediye baÅŸkanı gibi çalışmaya imkanı bulacak olan Kemal Karabulut’un, belediyeye ait tüm hizmet alanlarına müdahale edebileceÄŸi öğrenildi. Kaya’nın yaptığı açıklamada “Acarlar bizim için çok önemli. Bu yüzden tüm yetkileri kendisine verdik. Muhtarımızın tüm istekleri anında belediye personeli tarafından yapılacaktır.” dedi.

ResimLink - Resim Yükle

HoÅŸ Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Åžifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.