Acarlar İçi Ücretsiz Ulaşım Dönemi

İncirliova Belediyesi’nin aldığı karar sonucu Acarlar Mahallesi’ne, ücretsiz ulaşım imkanı sağlandı. Acarlar Mahallesi içerisinde bir yerden, bir yere giderken belediye tarafından sağlanan araçla ücretsiz olarak ulaşım sağlanacak. Büyükşehir Belediyesi ve..

Acarlar İçi Ücretsiz Ulaşım Dönemi
Son Güncelleme: Whatsapp
ResimLink - Resim Yükle>

İncirliova Belediyesi’nin aldığı karar sonucu Acarlar Mahallesi’ne, ücretsiz ulaşım imkanı sağlandı. Acarlar Mahallesi içerisinde bir yerden, bir yere giderken belediye tarafından sağlanan araçla ücretsiz olarak ulaşım sağlanacak.

Büyükşehir Belediyesi ve İncirliova Belediyesi’nin çalışmaları sonucunda gerçekleştirilen bu proje Acarlar Mahallesi’nde büyük sevinçle karşılandı.

Düldüller Yeni Ulaşım Aracı Oldu!

Yıllardan bu yana yaz aylarının vazgeçilmez zevklerinden biri olan düldüller, artık Acarlar Mahallesi’ne hizmet verecek. Önceki yıllarda Atatürk Anıtı’ndan, Kültürpark’a ulaşım için kullanılan düldüllerin, hala hizmet veriyor olması ilçe genellinde de güzel karşılandı.

İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya’ya ve Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkür eden Acarlar Mahallesi sakinleri, “Yıllardır İncirliova’da Atatürk Anıtı’ndan, Kültürpark’a ulaşım için kullanılan araçları bizlere temin eden yetkililerden Allah razı olsun.” dediler.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.