Acarlar Çamur Deryasına Döndü

Aydın’da yaklaşık bir haftadır etkili olan yağışlar nedeniyle alt yapı sorunu olan İncirliova Acarlar Mahallesi çamur deryasına döndü. Evlerine girip çıkmakta zorlanan pek çok vatandaş, zor durumda olduklarını belirterek yetkililerden..

Acarlar Çamur Deryasına Döndü
Yayınlanma: Güncelleme: 99 views

Aydın’da yaklaşık bir haftadır etkili olan yağışlar nedeniyle alt yapı sorunu olan İncirliova Acarlar Mahallesi çamur deryasına döndü. Evlerine girip çıkmakta zorlanan pek çok vatandaş, zor durumda olduklarını belirterek yetkililerden yardım istediler.

Aydın’ın Büyükşehir olması ile belediyesi kapatılarak mahalleye dönen beldelerden biri olan Acarlar’da yaşanan alt yapı sorunu vatandaşları çileden çıkardı. Yaklaşık 4 aydır çile çektiklerini belirten vatandaşlar, ana arterlerde ve caddelerde yapılan çalışmalarla kısman çamurdan kurtulduklarını ancak sokaklarda halen sıkıntının devam ettiğini belirttiler. Her yağışın ardından mahallede yaşayan çocukların hastalandığını ve dereye dönen sokaklardan dolayı evlere girip çıkamaz hale geldiklerini belirten mahalle sakinleri yaşadıkları sıkıntının bir an önce çözülmesini istediler.

Altyapı olmamasından dolayı her yağmur sonucu sokaklarda biriken suların direk evlere dolduğunu belirten Lale Koçtürk ve Taner Koçtürk “Artık yazın tozdan kışın da çamurdan kurtulmak istiyoruz. Evlerimize girip çıkmak ciddi sorun oldu. Ne olur yetkililer artık sorunumuza çare bulsun” diyerek yaşanılmaz hale gelen mahallenin sıkıntısının çözülmesini istediler. (İHA)

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.